Vila Diana din Vartop

Vartop, Sat Vacanta Virtop – Nr.78.Nucet-Bihor

Descriere

Satul de Vacanta Vartop – este asezat central in inima Muntilor Bihor pe culmea ce separa izvoarele Crisului Negru de cele ale Ariesului Mare.

 

Vila Diana - este situata in Satul de Vacanta Vartop, la circa 350 m de pirtii, aproape de borna – km 28. D.N.75. - Lunca-Cimpeni. Poate fi usor identificata la intrare in Virtop in prima intersectie pe stinga, ( dinspre Bihor), dupa acoperisul albastru si forma de piramida linga pensiunea „Four Season" la cca. 20m, fata de troita din sosea.

 

Parcarea proprie, amenajata in fata vilei este usor accesibila din sosea si iluminata noaptea.

 

Doua bucatarii amenajate la parter, sunt dotate (aragaz, frigider, vesela, etc.),corespunzator pentru a va pragati meniul preferat. Ocazional oferim cafea, fructeecologice si tuica de mere din productie proprie. In aer liber exista de asemenea dotare (grater, disc, ceaun, lemne pentru foc , etc.) si loc amenajat pentru a va pregati : mici, gratare, frigarui, bograci.

 

Un living spatios, original si placut linga bucatarii, ofera conditii optime pentru servitul mesei ( 32 de locuri). Mobilierul din interior este flexibil si adaptabil usor oricarei situatii - mese festive, sala de conferinte.

 

Preturi -in functie de perioada (mai-oct. si nov.-apr.- in perioada rece asigurindu- se caldura optima.) dotarea apartamentului sau a camerei, (pat suplimentar, bucatarie proprie, cabina hidromasaj, balcon, etc. ), numarul de persoane cazate, de zile de cazare si perioada: weekend sau in cursul saptamanii. Preturile includ accesul la toate utilitatile vilei, parcare inclusiv carbune sau lemne pentru gratar, disc, saniute, etc.

 

Cazarea este asigurata in 14 camere dotate cu pat matrimonial, Tv.-LCD, etc. grupate astfel:

-5 apartamente cu doua camere separate si baia intre camere - respectiv- La et. I. sunt: ap. "A" cu balcon (cam:11,13) si ap. "B" cu bucatarie proprie (cam.14,17).

Spatioase si moderne, au in camera mare cate o canapea dubla ce se poate transforma in pat suplimentar.(Pret:220 vara-280ron/ap/zi iarna.)

La et. II. sunt: ap."C" (cam.21,23); ap "D" (cam.26,28); si ap E"(cam.24,25- cu 2 paturi de o persoana), recomandat pentru o familie cu copii.(Pret:160-220)

-4camere independente cu doua bai comune pe hol. La et. III. cam. 34,35,36.37. Pret:-vara: 60-70 ron/cam.-iarna:80-90ron/cam.

 

Copii sub 10 ani pot dormi in pat cu parintii daca acestia agreaza acest fapt.

Dotarile din interiorul vilei respectiv mobilierul in culori pastelate, amenajarile din hol, bucatarii, living si a scarilor interioare , confera un confort placut si intimitate pentru toti cei care aleg sa-si petreaca aici timpul liber pentru practicarea sporturilor de iarna, s-au a turismului montan si speologic.

 

Organizarea de mese festive, revelioane, etc. se admite pentru un singur grup de max. 32 persoane. In aceste cazuri pretul se negociaza pe toata vila si este admis accesul in vila cu aparate muzicale (boxe) proprii. Nu dispunem de conditii optime, pentru a primi animale de companie in interiorul vilei!

 

Iarna -La subsolul vilei spatiul este amenajat pentrut pastrarea echipamentului sportiv schiuri, saniute. Oferim in conditii avantajoase, in limita stocului, echipament de schi pentru copii iar saniute gratuit. Distanta medie pina la cele 3 pirtii este de 350m. Pe drumul in panta, iluminat toata noaptea, din fata si din spatele vilei se poate practica coborirea cu saniuta. (derdelus – cca.250m)

 

Vara – Dupa o zi petrecuta in salbaticia fara margini ( perioada: Mai – Octombrie), pe crestele Muntilor Bihor, in linistea serii, sub cerul plin cu stele, intre bradutii din spatele vilei, un pahar de palinca, o frigare, si un vin rosu dau farmec locului si placere celor ce stau la povesti in jurul focului .

 

Izvorul Ariesului Mare - Se afla aici - la cca.10m in spatele vilei,iar imediat peste culmea de cumpana a apelor se afla izvoarele Crisului Negru. Aceste doua riuri, isi aduna apele de pe crestele cu privelisti deosebite ale Muntilor Bihor - Vladeasa si pornesc, spre est si vest creind in drumul lor pitoresti defilee, ce ascund multe si diversificate frumuseti.

 

Obiectivele turistice: Crestele muntilor cu abrupturi stincoase, si „pietre graitoare”, paji?ti

montane cu afinisuri, lacuri, cascade, chei, polii si ponoare, pesteri si ghetari, poieni cu milioane de flori si paduri de conifere cu parfum natural, incadrate in Parcul Natural Apuseni va asteapta in perioada mai- octombrie.

 

Partea sudica a parcului este marginita de DN-75. De la Vila Diana pot fi accesate usor, urmatoarele : Cheile Sighistelului,Groapa Ruginoasa, Virful Bihor, Cascada Virciorog, Girda Seaca, Ghetarul Scarisoara si Pestera cu ghetar Virtop.

 

Partea centrala a Parcului Natural Apuseni, este deschisa prin DJ-763 recent modernizat: Sudrigiu – Pietroasa - Boga – Padis.Traseele si obiectivele turistice de aici le veti cunoaste detaliat folosind serviciile oferite la sediul Vilei Diana unde puteti

consulta „Monografia turistica a Muntilor Bihor - Vladeasa” pe care am intocmit-o si o punem la dispozitie, celor interesati, (sub forma de DVD.) ce ne calca pragul, pentru informare. (-60 obiective si trasee turistice, -2500 foto, filme, video-clipuri, pesteri, harti, schite etc.). Pe iubitorii turismului montan le siguram ca vor beneficia aici de o ghidare turistica de exceptie!

 

OBSERVATIE Cabana Izvorul Plaiului – situata in satul de Vacanta Boga, la poalele Muntilor Vladeasa in zona centrala a parcului apartine de aceeasi administratie. Prin intermediul acesteia se mai deschid un rand de porti spre frumusetile Apusenilor : Cetatile Ponorului, Focul Viu, Cheile Galbenii, Cheile Somesului Cald, Paragina, Lumea Pierduta etc. Traim cu speranta ca drumurile noastre se vor intalni in aceste locuri minunate.

Facilitati unitate

acces la bucătarie
foișor în curte
frigider în unitate
internet prin cablu
living
parcare
sală de mese
transport auto
internet wireless

Facilitati camere

cameră cu TV
minibar în cameră
uscător de păr

Locatie

Sat Vacanta Virtop – Nr.78.Nucet-Bihor
GPS Lat: 46.515965; Long: 22.66919

Facilitati unitate

acces la bucătarie
foișor în curte
frigider în unitate
internet prin cablu
living
parcare
sală de mese
transport auto
internet wireless

Facilitati camere

cameră cu TV
minibar în cameră
uscător de păr
Contact unitate

Banciu Ovidiu

0722 231 492

0721 758 340

0730 095 700

from
0 lei