Pensiunea Panoramic din Vartop

Vartop, Vartop, jud. Bihor

Descriere

Pensiunea PANORAMIC vă oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă sau de distracţie de neuitat. Este situată in Munţii Apuseni, in localitatea Vartop, intr-un loc pitoresc al zonei Arieşeni. Se află in judeţul Bihor, in imediata apropiere a judeţului Alba, la o altitudine de 1250 m.

Este una dintre cele mai bune zone de schi din ţară, din punct de vedere al duratei medii a sezonului, sporturile de iarnă putand fi practicate din decembrie pană in aprilie. Cea mai renumită partie de schi din această zonă este partia Vartop, avand o lungime totală de aproape 1 000 de metri, cu o diferenţă de altitudine de 200 m, grad de dificultate mediu, beneficiind şi de instalaţie de nocturnă.

Distanţa dintre pensiunea Panoramic şi partia de schi Vartop Arieşeni este de 600 m.

Pensiunea PANORAMIC reprezintă garanţia unei vacanţe perfecte, intr-o atmosferă rustică.

Pensiunea dispune de 10 camere cu două paturi sau cu un pat matrimonial, fiecare spaţiu de cazare fiind dotat cu: minibar, televizor LCD color, internet, băi proprii cu duş şi uscător de păr, balcon.

Restaurantul vă aşteaptă cu preparate din bucătăria romanească şi din bucătăria internaţionaţională, in regim de mic dejun, demipensiune sau pensiune completă. Este deschis atat pentru turiştii cazaţi la pensiune, cat şi pentru cei dinafară.

Masa poate fi servită şi pe terasă, intr-un ambient de vis: inconjurat de brazi, printre veveriţele jucăuşe, respirand aerul curat de munte.

Curtea foarte mare este ideală atat pentru copii, cat şi pentru adulţi, oferind oaspeţilor un sentiment de libertate. Principala atracţie pentru copiii dumneavoastră este poneiul care îl avem in ingrijire.

Vă puteţi găsi liniştea, relaxandu-vă şi la saună sau pe terenul de sport, iar inalnirile de afaceri le puteţi organiza in sala de conferinţă de care dispunem.

De asemenea, dispunem de parcare proprie, supravegheată video.

Pensiunea noastră este locul potrivit şi pentru organizarea unor intalniri de afaceri, conferinţe sau team building-uri.

Fie că sunteţi o firmă care doreşte să combine utilul cu plăcutul, fie pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi alături de cei dragi, intr-un ambient de vis, pensiunea PANORAMIC vă oferă toate facilităţile necesare.

Facilitati unitate

bar
gradină/curte
living
parcare
restaurant
sală de mese
internet wireless

Facilitati camere

baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
încălzire centrală
internet în cameră

Locatie

Vartop, jud. Bihor
GPS Lat: 46.517154; Long: 22.670481

Facilitati unitate

bar
gradină/curte
living
parcare
restaurant
sală de mese
internet wireless

Facilitati camere

baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
încălzire centrală
internet în cameră
Contact unitate

Receptie

0740 027 103

0741 233 700

from
0 lei