Vila Daria din Vartop

Vartop, Vartop, jud. Alba

Descriere

Vila Daria este situata in apropierea partiei de ski la aproximativ 100 m de drumul national intr-un loc linistit, inconjurat de brazi cu acces cu masina pana la usa vilei si posibilitate de parcare. Vila Daria este nou construita, finalizata in noiembrie 2007,  are geamuri termopan si toate dotarile necesare.

- subsol pentru utilitati (incalzire cu centrala automatizata programabila, alimentare apa, preparare apa calda, magazie cu lemne etc)

- parter: living cu semineu (semineul face parte dintr-un sistem de incalzire cu aer cald a cabanei separat de centrala termica de la subsol), coltar extensibil mare, bar, bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, mobila de bucatarie cu vesela), incalzire in pardoseala, baie, magazie de ski, balcon cu vedere spre partie

- la nivel 1 si 2 se gasesc cate 3 dormitoare (1 cu balcon 2 fara) cu calorifer si incalzire cu aer cald, parchet laminat. Pe nivel exista 1 camera cu pat dublu si 2 camere cu cate 2 paturi. Fiecare camera are baie proprie.

- televiziune prin cablu , internet wi-fi

Structura de cazare:

- 6 camere cu 2 sau 3 paturi pe doua nivele

- living la parter

Facilitati unitate

acces la bucătarie
bar
frigider în unitate
living
șemineu
internet wireless

Facilitati camere

baie în cameră
cameră cu TV
încălzire centrală

Locatie

Vartop, jud. Alba
GPS Lat: 46.515257; Long: 22.66811

Facilitati unitate

acces la bucătarie
bar
frigider în unitate
living
șemineu
internet wireless

Facilitati camere

baie în cameră
cameră cu TV
încălzire centrală
Contact unitate

Receptie

0722 231 492

0721 758 340

0730 095 700

from
0 lei