Anunturi

Vartop Arieseni

Despre Arieseni

Zona
Fauna
 • Heidi Vartop
 • Cazare Vartop Cabana Vartop
 • Cristalin Vartop
 • Cristalin Vartop
Home arrow Cazare
Cazare Arieseni, Vartop, Garda
Cazare > Pensiuni Vartop > Vila Diana (Vartop)

Vila Diana (loc. Vartop) Pensiuni Cazare Arieseni - Clasificare 2 stele

 • Vila Diana - vara
  Vila Diana - vara
 • Vila Diana - iarna
  Vila Diana - iarna
 • Living
  Living
 • Bucatarie
  Bucatarie
 • Biucatarie II
  Biucatarie II
 • Ap.A cam 11
  Ap.A cam 11
 • Ap.A - Baie
  Ap.A - Baie
 • Ap.A cam 13
  Ap.A cam 13
 • Ap.B cam 14
  Ap.B cam 14
 • Ap.B bucatarie
  Ap.B bucatarie
 • Ap.B baie
  Ap.B baie
 • Ap.B cam 17
  Ap.B cam 17
 • Ap.C cam 21
  Ap.C cam 21
 • Ap.C baie
  Ap.C baie
 • Ap.C cam 23
  Ap.C cam 23
 • Ap.D cam 25
  Ap.D cam 25
 • Ap.D baie
  Ap.D baie
Tel: 0745280653 (Banciu Ovidiu - adm.) (sau 0259338325 seara)

Adresa: Sat Vacanta Virtop – Nr.78.Nucet-Bihor
Vartop

Satul de Vacanta Vartop – este asezat central in inima Muntilor Bihor pe culmea ce separa izvoarele Crisului Negru de cele ale Ariesului Mare.


Vila Diana - este situata in Satul de Vacanta Vartop, la circa 350 m de pirtii, aproape de borna – km 28. D.N.75. - Lunca-Cimpeni. Poate fi usor identificata la intrare in Virtop in prima intersectie pe stinga, ( dinspre Bihor), dupa acoperisul albastru si forma de piramida linga pensiunea „Four Season" la cca. 20m, fata de troita din sosea.

Parcarea proprie, amenajata in fata vilei este usor accesibila din sosea si iluminata noaptea.

Doua bucatarii amenajate la parter, sunt dotate (aragaz, frigider, vesela, etc.),corespunzator pentru a va pragati meniul preferat. Ocazional oferim cafea, fructeecologice si tuica de mere din productie proprie. In aer liber exista de asemenea dotare (grater, disc, ceaun, lemne pentru foc , etc.) si loc amenajat pentru a va pregati : mici, gratare, frigarui, bograci.

Un living spatios, original si placut linga bucatarii, ofera conditii optime pentru servitul mesei ( 32 de locuri). Mobilierul din interior este flexibil si adaptabil usor oricarei situatii - mese festive, sala de conferinte.

Preturi -in functie de perioada (mai-oct. si nov.-apr.- in perioada rece asigurindu- se caldura optima.) dotarea apartamentului sau a camerei, (pat suplimentar, bucatarie proprie, cabina hidromasaj, balcon, etc. ), numarul de persoane cazate, de zile de cazare si perioada: weekend sau in cursul saptamanii. Preturile includ accesul la toate utilitatile vilei, parcare inclusiv carbune sau lemne pentru gratar, disc, saniute, etc.

Cazarea este asigurata in 14 camere dotate cu pat matrimonial, Tv.-LCD, etc. grupate astfel:
-5 apartamente cu doua camere separate si baia intre camere - respectiv- La et. I. sunt: ap. "A" cu balcon (cam:11,13) si ap. "B" cu bucatarie proprie (cam.14,17).
Spatioase si moderne, au in camera mare cate o canapea dubla ce se poate transforma in pat suplimentar.(Pret:220 vara-280ron/ap/zi iarna.)
La et. II. sunt: ap."C" (cam.21,23); ap "D" (cam.26,28); si ap E"(cam.24,25- cu 2 paturi de o persoana), recomandat pentru o familie cu copii.(Pret:160-220)
-4camere independente cu doua bai comune pe hol. La et. III. cam. 34,35,36.37. Pret:-vara: 60-70 ron/cam.-iarna:80-90ron/cam.

Copii sub 10 ani pot dormi in pat cu parintii daca acestia agreaza acest fapt.
Dotarile din interiorul vilei respectiv mobilierul in culori pastelate, amenajarile din hol, bucatarii, living si a scarilor interioare , confera un confort placut si intimitate pentru toti cei care aleg sa-si petreaca aici timpul liber pentru practicarea sporturilor de iarna, s-au a turismului montan si speologic.

Organizarea de mese festive, revelioane, etc. se admite pentru un singur grup de max. 32 persoane. In aceste cazuri pretul se negociaza pe toata vila si este admis accesul in vila cu aparate muzicale (boxe) proprii. Nu dispunem de conditii optime, pentru a primi animale de companie in interiorul vilei!

Iarna -La subsolul vilei spatiul este amenajat pentrut pastrarea echipamentului sportiv schiuri, saniute. Oferim in conditii avantajoase, in limita stocului, echipament de schi pentru copii iar saniute gratuit. Distanta medie pina la cele 3 pirtii este de 350m. Pe drumul in panta, iluminat toata noaptea, din fata si din spatele vilei se poate practica coborirea cu saniuta. (derdelus – cca.250m)

Vara – Dupa o zi petrecuta in salbaticia fara margini ( perioada: Mai – Octombrie), pe crestele Muntilor Bihor, in linistea serii, sub cerul plin cu stele, intre bradutii din spatele vilei, un pahar de palinca, o frigare, si un vin rosu dau farmec locului si placere celor ce stau la povesti in jurul focului .

Izvorul Ariesului Mare - Se afla aici - la cca.10m in spatele vilei,iar imediat peste culmea de cumpana a apelor se afla izvoarele Crisului Negru. Aceste doua riuri, isi aduna apele de pe crestele cu privelisti deosebite ale Muntilor Bihor - Vladeasa si pornesc, spre est si vest creind in drumul lor pitoresti defilee, ce ascund multe si diversificate frumuseti.

Obiectivele turistice: Crestele muntilor cu abrupturi stincoase, si „pietre graitoare”, paji?ti
montane cu afinisuri, lacuri, cascade, chei, polii si ponoare, pesteri si ghetari, poieni cu milioane de flori si paduri de conifere cu parfum natural, incadrate in Parcul Natural Apuseni va asteapta in perioada mai- octombrie.

Partea sudica a parcului este marginita de DN-75. De la Vila Diana pot fi accesate usor, urmatoarele : Cheile Sighistelului,Groapa Ruginoasa, Virful Bihor, Cascada Virciorog, Girda Seaca, Ghetarul Scarisoara si Pestera cu ghetar Virtop.

Partea centrala a Parcului Natural Apuseni, este deschisa prin DJ-763 recent modernizat: Sudrigiu – Pietroasa - Boga – Padis.Traseele si obiectivele turistice de aici le veti cunoaste detaliat folosind serviciile oferite la sediul Vilei Diana unde puteti
consulta „Monografia turistica a Muntilor Bihor - Vladeasa” pe care am intocmit-o si o punem la dispozitie, celor interesati, (sub forma de DVD.) ce ne calca pragul, pentru informare. (-60 obiective si trasee turistice, -2500 foto, filme, video-clipuri, pesteri, harti, schite etc.). Pe iubitorii turismului montan le siguram ca vor beneficia aici de o ghidare turistica de exceptie!

OBSERVATIE Cabana Izvorul Plaiului – situata in satul de Vacanta Boga, la poalele Muntilor Vladeasa in zona centrala a parcului apartine de aceeasi administratie. Prin intermediul acesteia se mai deschid un rand de porti spre frumusetile Apusenilor : Cetatile Ponorului, Focul Viu, Cheile Galbenii, Cheile Somesului Cald, Paragina, Lumea Pierduta etc. Traim cu speranta ca drumurile noastre se vor intalni in aceste locuri minunate.

 

Facilitati

-doua bucatarii dotate corespunzator pentru pregatirea mesei
-living 34 locuri, organizare Revelion,mese festive, etc...
Cele 8 bai moderne sunt utilate cu obiecte de igena corporala la nivelul cerintelor.
Scarile interioare , mobilierul in culori pastelate si celelalte dotari confera intimitate si un confort aparte pentru toti cei care isi aleg sa isi petreaca timpul liber in acest loc minunat, unic prin zestrea ce-i apartine.

Detalii
Locatie: Vartop
Pret de la: de la 60 lei pe camera
Telefon: 0745280653 (Banciu Ovidiu - adm.) (sau 0259338325 seara)
Distanta pana la partia de schi: 0.35 km
Acces auto: 30 m de la DN 75 , loc de parcare amenajat
E-mail: ovi.banciu@yahoo.com
Numar total locuri: 30
Altitudine: 1185 m
Coordonate GPS: N.46`30844? ; E 022` 40590?
Tarife cazare:

de la 60 ron / camera in functie de dotarea camerei , numarul de zile de cazare si perioada solicitat(weekend sau in cursul saptamanii)


FACILITATI DE CAZARE:
acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
internet prin cablu
internet wireless
living
parcare
sala de mese
transport auto


FACILITATI IN CAMERE:
camere cu TV
minibar in camera
uscator de par

 • Ap.D cam 27
  Ap.D cam 27
 • Ap.E cam 24
  Ap.E cam 24
 • Ap.E cam 25
  Ap.E cam 25
 • Baie et.III
  Baie et.III
 • Camere 34,35,36,37
  Camere 34,35,36,37
 • exterior vila Diana
  exterior vila Diana
Localizare pe harta:
Advertisement
Advertisement

Autentificare


Parola uitata?

Scoala de schi Arieseni

Advertisement

Camera Web Vartop

Advertisement

Prognoza meteo
Arieseni Vartop
pe urmatoarele 15 zile.
Click aici
pentru mai multe detalii
despre starea vremii.

Reclame

Rafting Kaiaking

Case si Gradini
 
Baile Felix
 
Vartop
 
Complex Monaco Baile Felix

Arieseni.info recomanda...


Atentie! Acest site fiind de promovare cazare pensiuni Arieseni, pensiuni Vartop, pensiuni Garda, toate informatiile, cele despre calitatea serviciilor oferite ne-au fost furnizate de gazde, prin urmare nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea lor. Responsabilitatea revine gazdelor!

Copyright © arieseni.info. Powered by Adidan


Vila Diana Vartop